top

MINIPIVOVAR

Naše piva vaříme z kvalitních českých produktů: český chmel, slady z Čech a Moravy, kvasnice spodního kvašení a vodu z vlastního vrtu. Vaříme tradiční metodou piv plzeňského tipu.

Po uvaření nám mladina kvasí v otevřených spílkách, kde se dochází k přeměně zkvasitelných cukrů na alkohol a oxid uhličitý, poté putuje lahodný moc do ležáckého sklepa,  kde v chlazených tancích probíhá dokvašování a zrání.

Naše piva nefiltrujeme, nepasterizujeme a nikterak neupravujeme.

Pojmenovali jsme piva po medvědech:

10°výčepní pivo Brtník,11°polotmavý Baribal, 12°ležák Grizzly, 15°special Kodiak a nejmladší člen naší medvědí rodiny je 10°Medový Pú.

Taky se Vám sbíhají sliny?… Na zdraví!