LEDEN
- kohout, tradiční česká kuchyně
ÚNOR
- zabijačkové speciality, masopustní koblížky
BŘEZEN
- ryby z rybníku, baby kuřátko, jarní zeleninka
DUBEN
- jehněčí maso, medvědí česnek, kopřivy
KVĚTEN
- pštrosí speciality
ČERVEN
- čerstvé ryby, saláty, dezerty z čerstvého ovoce
ČERVENEC
- prázdninové grilování, borůvkové knedlíky, míchané koktejly
SRPEN
- prázdninové grilování, míchané koktejly
ZÁŘÍ
- králičí maso, lesní houby, švěstky, burčák
ŘÍJEN
- zvěřina, dýně, vaříme na pivu
LISTOPAD
- svatomartinská husa
PROSINEC
- vánoční kuchyně z různých koutů světa
Tím však zdaleka nekončíme, od jara do podzimu pro Vás připravujeme pestrý kulturní, sportovní i zážitkový program v areálu Panského mlýna.
Více informací o pořádaných akcích průběžně naleznete na našem Facebooku a webových stránkách.